Tule kuulemaan, kun kirkko tuo leipäjonon kävijöiden ääntä kuuluviin

Saatat pitää myös näistä

2 vastausta

 1. valitettavasti moni alimman tuloluokan eläkettä (kelan) työkyvyttömys saajan eläkehakemuksen on eläkevakuuttajan edustaja hylännyt. nyt maan tavan mukaan vakuutuslääkärit saavat toimia mitenkä haluavat, eduskunnan siunaamana.
  vaikka hakija olisi katsottu hoitavan lääkärin ukaan työkyvyttömäksi ansaitsemaan elantoaan ansiotyössä se ei ole kuin suositus. lopullisen päätöksen työkyvystä tekee maksajan edustaj, vakuutuslääkäri. ja jos hakemus hylätään eikä siihen saa valittamalla muutosta jää yhteiskunnan elätettäväksi. mutta voi käydä myös niin että myös kelan vakuutuslääkäri katsoo että hakija ei ole työkyvytön vaan hakija joutuu tällöin olemaan te toimistossa vajaakuntoisena eityöllistyvänä työnhakija saadakseen edes jonkinlaisen toimeentulos ja sosiaaliturvan.
  maan tavan mukkaan ja eduskunnan siunaamana vastuuvakuuttajat jättävät vastuitaan yhteiskunnan maksettavaksi. tämä maksaa veronmaksajille joka vuosi 2 miljardia euroa. olen vammautunut 2008 ja ainakin siitä lähtien toiminta on ollut tämänlaista, 16 miljardia euroa verorahaa on annetu vakuutusyhtiöille kenekään siihen puuttumatta. https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/sivut/trip.aspx?triptype=ValtiopaivaAsiakirjat&docid=ka+4/2013
  http://yle.fi/uutiset/vakuutusyhtio_ihmeparansi__aivo-_ja_niskavammainen_hans_on_pian_koditon/7190292

 2. Kristian Pesti Kristian Pesti sanoo:

  Hei Hans! Kiitos kommentistasi. Kuvailemasi järjestelmä vaikuttaa hyvin raskaalta ihmiselle, joka on sen jalkoihin jäänyt. Toivottavasti sinunkin tarinasi saa lisää kuuluvuutta, kuten nyt leipäjonossa kävijöiden ääni. Kuultu ääni ei kuitenkaan vielä riitä, vaan asian eteenpäin viemiseksi tarvitaan ratkaisuja.

  Voimia ja siunausta sinulle Hans.

Vastaa