Sisäistä kauneutta luomassa

VAPAAEHTOISTOIMINNAN AJANKOHTAISIA…

KANSAINVÄLINEN VERTAISTUEN PÄIVÄ

Yhdysvalloista lähtöisin olevaa Kansainvälistä vertaistuen päivää vietetään vuosittain maailmalla lokakuun kolmannen viikon torstaina. Päivä on vuosittainen vertaistoiminnan ja -tuen juhlapäivä myös Suomessa. Tänä vuonna vertaistuen päivää vietetään 17.10.2019.
Juhlapäivän tarkoituksena on huomioida ja juhlistaa vertaistukijoiden tekemää arvokasta työtä ihmisten hyvinvoinnin tukemisessa. Näin vertaistukija ja hänen tekemänsä työ saavat ansaitsemansa kiitoksen. Huomioiminen voi tapahtua eri tavoin. Voit esimerkiksi lähettää kiitoskortin tai -viestin tai kutsua vertaistukijan tapaamiseen kahvikupin äärelle.

Lisätietoja päivästä: http://www.kansalaisareena.fi/vertaistuen-paiva/

Pidetään yhdessä huolta! 

#SISÄISESTIKAUNIS -KAMPANJA 

Tänä syksynä Vapaaehtoistyö.fi kampanjoi sisäisen kauneuden puolesta! Vapaaehtoistyötä tekemällä teet hyvää toisille ja hoidat samalla sisäistä kauneuttasi. #sisäisestikaunis -kampanja alkaa I love me –messuilta 18-20.10.2019. Osallistu #sisäisestikaunis -kampanjaan ottamalla selfie itsestäsi tekemässä vapaaehtoistyötä. Merkitse kuvasi #sisäisestikaunis ja jaa sosiaalisessa mediassa.
Vapaaehtoistyö.fi:n mielestämme parhaan kuvan palkitsemme kansainvälisenä vapaaehtoisten päivänä 5.12.2019. #sisäisestikaunis merkittyjä kuvia voidaan julkaista myöhemmin myös vapaaehtoistyö.fi -somekanavilla.
Auttaminen tekee hyvää!

https://iloveme.messukeskus.com/

Vapaaehtoistoiminta saa meidät hehkumaan!

VUODEN VAPAAEHTOINEN -KAMPANJA

Kansalaisareena ry:n Vuoden vapaaehtoinen 2019 -kampanja käynnistyi elokuussa ja vuoden vapaaehtoisen ehdotusaika on nyt päättynyt. Yleisöäänestys on käynnissä 30.9.—27.10.2019. Hyväksyttävät äänestystavat ovat Kansalaisareenan verkkosivuilla oleva lomake sekä verkkosivuilta tulostettavat viralliset äänestyslistat.
Arvovaltainen raati valitsee Vuoden vapaaehtoisen kymmenen eniten yleisöääniä saaneen joukosta. Vuoden 2019 vapaaehtoinen palkitaan Vapaaehtoisten päivänä 5.12.2019

Vuoden 2019 ehdokkaat löydät sivulta: http://www.kansalaisareena.fi/vapaaehtoinen/ehdokkaat-2019/

Kiitos, että sinäkin olet mukana! 

Haluatko lisää? Tilaa tieto uusista artikkeleista sähköpostiisi!

Latest posts by Katri Kulmala (see all)

Haluatko lisää? Tilaa tieto uusista artikkeleista sähköpostiisi!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.