Työttömästä asiantuntijaksi – omat kokemukset voimaksi -podcast

Kun Jaana Saikkonen kertoi syksyllä työnhakuruletistaan ja vaelluksestaan yhteiskunnan luukulta luukulle, ajattelin heti, että nämä kokemukset todella ansaitsevat tulla näkyväksi. Jaana kirjoittikin marraskuussa pitkästä työttömyyskokemuksestaan ja vähillä rahoilla sinnittelystä tässä blogissa. Ajattelin myös, että hänen tarinassaan on aineksia enempäänkin ja niinpä teimme myös oheisen podcastin.

Niiden, joilla itsellään tai lähipiirillä ei ole kokemusta työttömyydestä, on usein vaikea asettua toisenlaisessa tilanteessa elävän asemaan. Jaana kuvaa kirjoituksessaan koskettavasti ja konkreettisesti, miltä tuntuu, kun ovet eivät avaudu ja kun kukkaron tyhjyys rajoittaa elämää.

Miten löytää voima ponnistaa vaikeiden kokemusten jälkeen pinnalle? Ja vieläpä energiaa siihen, että pystyy kääntämään kokemuksensa asiantuntijauraksi. Osansa on varmaan ollut kokemuksella, että ihminen otetaan tosissaan ja häntä halutaan kuulla – mikä voimautuminen sillä saadaankaan aikaan!

Jaana on myös kokemusasiantuntija hyvinvointiyhteiskunnan ratttaiden toimivuudesta. Kuuntele podcastista, miten Jaana korjaisi systeemiä. Hän toimii Malmin seurakunnan Diakonia kansalaisvaikuttamisen tukena -projektissa. Podcastissa myös projektityöntekijä Veera Wallenius kertoo uudenlaisesta tavasta tehdä diakoniaa sekä projektin tähänastisista kokemuksista.

Listen to ”Työttömästä asiantuntijaksi – omat kokemukset voimaksi” on Spreaker.

Haluatko lisää? Tilaa tieto uusista artikkeleista sähköpostiisi!


Haluatko lisää? Tilaa tieto uusista artikkeleista sähköpostiisi!

Sinua saattaisi kiinnostaa myös...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.